Η εταιρεία

Καλωσορίσατε το Ready to Rent car&moto, τον κορυφαίο προορισμό σας για ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στο γραφικό περιβάλλον της Κρήτης. Ως νεοσύστατη οντότητα στον κλάδο, η αφοσίωσή μας στην παροχή ασφαλών και αξιόπιστων οχημάτων στους ταξιδιώτες οδήγησε στην ίδρυση του εγχειρήματός μας.

Η αποστολή μας είναι απλή: να δημιουργήσουμε γνήσιες και διαφανείς σχέσεις με τους πελάτες μας παρέχοντας κορυφαία οχήματα προσαρμοσμένα για τις αποδράσεις των διακοπών σας. Η δέσμευσή μας επεκτείνεται στη διασφάλιση μιας απαράμιλλης εμπειρίας ενοικίασης, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια και τη σαφήνεια σε κάθε βήμα της διαδρομής. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που προσφέρουμε έναν στόλο ολοκαίνουργιων αυτοκινήτων σε δίκαιες τιμές, πρόσθετους οδηγούς ως μέρος της ολοκληρωμένης υπηρεσίας μας.Επιπλέον, απολαύστε απεριόριστα χιλιόμετρα, χωρίς κρυφές χρεώσεις, σε συνδυασμό με την οδική βοήθεια όλο το εικοσιτετράωρο για περισσότερη ψυχική ηρεμία. Καλώς ήρθατε σε ένα απρόσκοπτο και πλούσιο ταξίδι με την Ready to Rent car&moto, όπου η ικανοποίησή σας είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας.

Στην Ready to Rent car&moto, είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε στους πελάτες μας τη μέγιστη ποιότητα και εξυπηρέτηση που τους αξίζει. Εκτιμούμε ιδιαίτερα την ασφάλεια και την ευημερία των πελατών μας και των οικογενειών τους, όπως ακριβώς δίνουμε προτεραιότητα στη δική μας. Να είστε σίγουροι ότι τα οχήματά μας συντηρούνται σχολαστικά και εξασφαλίζουν μια ασφαλή οδηγική εμπειρία για όλους.

Έχουμε συνεργαστεί με αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφοράς για να προσφέρουμε μια απρόσκοπτη και ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία. Παράλληλα με τις νέες επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτων μας, μπορούμε να κανονίσουμε ομαλές μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και το ξενοδοχείο σας, βελτιώνοντας το συνολικό σας ταξίδι. Σε περίπτωση που έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ειδικά αιτήματα, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. Είτε μέσω email είτε μέσω τηλεφώνου, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα φροντίσουμε να σας απαντήσουμε άμεσα.

Εκτιμούμε την προσοχή σας στην υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων μας και ανυπομονούμε για την ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε σύντομα.

Γιατί να μας επιλέξετε

1

Αξιόπιστα αυτοκίνητα

Το 90% των αυτοκινήτων μας είναι ολοκαίνουργια, εξασφαλίζοντας ότι έχετε ένα ασφαλές και αξιόπιστο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για το ταξίδι σας.

2

24ωρη οδική βοήθεια

Η 24ωρη οδική βοήθεια μας εξασφαλίζει ότι έχετε υποστήριξη όποτε τη χρειάζεστε, και ετσι μπορειτε να περάσετε ήρεμα τις διακοπές σας οδηγώντας τα αυτοκίνητα  μας.

3

Απεριόριστα χιλιόμετρα

Προσφέρουμε απεριόριστα χιλιόμετρα σε όλα τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητά μας, δίνοντάς σας την ελευθερία να εξερευνήσετε χωρίς περιορισμούς ή επιπλέον χρεώσεις.

4

Χωρίς κρυφές χρεώσεις

Δεν έχουμε κρυφές χρεώσεις ή επιβαρύνσεις, διασφαλίζοντας ότι πληρώνετε μόνο για αυτό που συμφωνήσατε χωρίς απρόσμενα απογοητευτικά περιστατικά.

Ready to Rent Car Rental
5

Λογικές τιμές

Προσφέρουμε δίκαιες και διαφανείς τιμές χωρίς κρυφές επιβαρύνσεις, εξασφαλίζοντας ότι παίρνετε την καλύτερη αξία για τα χρήματά σας.

6

Δωρεάν οδηγοί

Προσφέρουμε δωρεάν 2 οδηγούς, επιτρέποντας σας να μοιράζεστε τις ευθύνες οδήγησης και να ξεκουράζεστε οδηγώντας εναλλάξ  σε μακρινά ταξίδια.Για έξτρα τρίτο οδηγό η χρέωση είναι 5€ τη ημέρα.